DBB BETONWERKEN

Appartementen

Wilt u graag meer informatie inwinnen of specifieke vragen stellen? Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen?

APPARTEMENTEN

Betonwerken voor appartementen

Slechts één aanspreekpunt voor alle betonwerken in en rond uw appartement: DBB Betonwerken. Mag uw appartementsgebouw voorzien worden van ondergrondse garages? Moet uw bestaande parkeerkelder nog afgewerkt worden met betonbalken, staalprofielen, …? DBB Betonwerken regelt uw volledige onderbouw binnen de afgesproken termijn. De zaakvoerders volgen bovendien alle bouwprojecten persoonlijk mee op om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Al onze betonwerken zijn waterdicht en tot in de puntjes afgewerkt. 

We gaan er prat op onze klanten nauw bij het bouwproject te betrekken en op de hoogte te brengen van alle stappen die we ondernemen. Een vlotte en betrouwbare service is één van de vele voordelen die u geniet als u beroep doet op de expertise van DBB Betonwerken. Bovendien begeleiden we u niet alleen tijdens de betonwerken in en rond uw appartement, maar ook na het opleveren ervan staan we voor u klaar indien u vragen heeft over bijvoorbeeld het onderhouden van uw betonwerken. Door kwaliteit en een betrouwbare nazorg te garanderen, wisten we de voorbije jaren een uitgebreid klantenbestand van tevreden particulieren en professionals op te bouwen. Mogen we u weldra ook bij deze steeds wederkerende groep rekenen? 

U kunt bij DBB Betonwerken ook terecht voor:

 Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen? Contacteer ons dan gerust, wij staan voor u klaar.