DBB BETONWERKEN

Funderingen

Wilt u graag meer informatie inwinnen of specifieke vragen stellen? Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen?

FUNDERINGEN

Het belang van een stevige fundering

Een degelijke betonnen fundering is een absolute voorwaarde voor een goede, veilige constructie. Het fundament van een gebouw is er namelijk om ervoor te zorgen dat het eigen gewicht van de constructie en de krachten die daarop uitgeoefend worden (sneeuw, winddruk, …) overgedragen worden op de draagkrachtige ondergrond. DBB Betonwerken helpt zowel particulieren als industrieën en landbouwbedrijven door funderingen te gieten en plaatfunderingen te plaatsen. We hebben ervaring met verschillende soorten funderingen die allemaal even kwalitatief zijn. 

Een basis om op te bouwen

Funderingen voorkomen verzakkingen in uw zwembad, betonkelder, ondergrondse parking of hellingsinrit. Bij het plaatsen van onze betonwerken hanteren we verschillende technieken die precies geschikt zijn voor uw project. Zo slagen we er bijvoorbeeld in om aangrenzende funderingen te versterken door onderschroeiing als funderingstechniek toe te passen. Vaak wordt deze techniek gehanteerd bij betonwerken die tegen een aangrenzend gebouw worden geplaatst. 

Daarnaast kunnen we terugvallen op de berlinerwand of berlijnse wand als funderingstechniek voor ondergrondse constructies zoals zwembaden en betonkelders. De berlinerwand vraagt weinig ruimte en kan bovendien aangepast worden aan de ligging van de bouwput en de specifieke omstandigheden. 

Een goede fundering is essentieel voor elk bouwwerk. Enkele van onze werken:

  • Gieten van funderingen
  • Plaatfunderingen
  • Plaatsen van funderingszolen
  • Plaatsen van vloerplaten

U kunt bij DBB Betonwerken ook terecht voor:

Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen? Contacteer ons dan gerust, wij staan voor u klaar.