DBB BETONWERKEN

Betonwerken

Wilt u graag meer informatie inwinnen of specifieke vragen stellen over betonkelders? Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen?

BETONKELDERS

Kwaliteit aan een goede prijs

Kelders in gewapend beton zijn een absolute meerwaarde voor uw woning. Laat daarom uw betonkelder gieten door DBB Betonwerken uit Kasterlee en gebruik de extra ruimte nuttig als opslagruimte voor voedingswaren of andere materialen, als wijnkelder, als parkeergarage, …

Indien uw woning zich ertoe leent, plaatsen wij uiteraard ook enkele standaard kelderramen zodat er een minimum aan daglicht uw kelder kan bereiken. 

Piekfijne afwerking

De keldermuren van betonkelders zijn gladder, sterker en mooier afgewerkt dan bij traditionele gemetste kelders. Bij DBB Betonwerken gieten we alles op maat wat betekent dat alle vormen en maten mogelijk zijn. We voeren bovendien alle betonwerken uit met BENOR-gekeurd beton en u kunt rekenen op een uitmuntende kwaliteit aan een mooie prijs. We garanderen onze klanten dat onze gegoten kelders niet duurder zijn dan kelders in traditioneel metselwerk. 

Voordelen van betonkelders

Uw betonkelder wordt door DBB Betonwerken waterdicht gemaakt en voorzien van extra sterke en mooie, gladde wanden. Voor het construeren van uw betonkelder kiest u tussen gewapend beton of prefab

Een kelder van gewapend beton plaatsen we onmiddellijk in de bouwput nadat we een bekisting hebben aangebracht. Door gebruik te maken van wapeningsijzers kunnen we bewapening aanbrengen in het beton. Kiest u liever voor staalbeton? Dat is perfect mogelijk! In dat geval mengen we staalvezels door het beton alvorens het beton in de kelder te gieten. Beide opties vallen binnen dezelfde prijsklasse. 

Als u toch opteert voor een prefab betonkelder, dan maken we de kelder eerst in de fabriek en plaatsen we de constructie daarna op de daarvoor voorziene plek. Wel moet u zich er bewust van zijn dat dergelijke kelders niet al te groot kunnen zijn omdat ze vervoerd moeten kunnen worden. In tegenstelling tot een kelder van gewapend beton kan een prefab kelder niet als fundering dienen. 

We zetten graag enkele voordelen van betonkelders voor u op een rijtje:

  • Betonkelders zijn duurzaam.
  • De mogelijkheden van beton zijn eindeloos waardoor we vrijwel elk project voor onze rekening kunnen nemen.
  • Het bouwen van een betonkelder verloopt snel en vlot.
  • Een betonkelder vormt een stevige fundering voor uw woning.
  • Een kelder is hoe dan ook een waardevolle extra ruimte.
  • Een betonkelder kan gemakkelijk gebruikt worden als leefruimte en niet enkel als opbergruimte.
  • De afvoer- en aanvoerleidingen van uw woning zijn gemakkelijk toegankelijk. 

U kunt bij DBB Betonwerken ook terecht voor:

Wilt u graag meer informatie inwinnen of specifieke vragen stellen over betonkelders? Kan een vrijblijvende offerte op maat wat meer duidelijkheid scheppen? Contacteer ons dan gerust, wij staan voor u klaar.